Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима плита › Свиняча відбивна по-болгарськи
Свиняча відбивна по-болгарськи

Свиняча відбивна по-болгарськи

Незважаючи на те, що свинина – один з найсмачніших, ніжних і легких у приготуванні видів м'яса, далеко не кожен може приготувати її так, щоб страва стала справжнім шедевром кулінарного мистецтва. А ось болгари можуть, ще й як можуть. Болгарські м'ясні страви відрізняються шиком, який до цих пір не вдалося повторити жодній кухні світу. Отже, Вашій увазі свиняча відбивна по-болгарськи. Тонка скибочка ніжного, соковитого м'яса із золотистою хрусткою скоринкою, просоченою пряними спеціями і гірчицею, стане головною прикрасою будь-якого столу. У Болгарії відбивну зі свинини традиційно подають разом із легкими овочевими салатами, як би врівноважуючи жирність і легкість, калорійність і дієтичність.

Кількість порцій 3
Час приготування 45 хв

  1. 1. Свинина — 500 г.
  2. 2. Сухарі панірувальні — 100 г.
  3. 3. Соняшникова олія — за смаком
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Перець чорний мелений — за смаком
  6. 6. Приправа для м'яса — за смаком
  7. 7. Гірчиця — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Свинину помити і порізати на шматки, товщиною 1,5 см. Відбити молотком.

  2. Кожен шматок м'яса змастити гірчицею, посолити, посипати перцем і приправою. Залишити на 30 хвилин.

  3. Обваляти м'ясо в панірувальних сухарях. Розігріти в сковороді соняшникову олію, обсмажити м'ясо з двох сторін.