Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти російська українська › Рисово-овочевий суп
Рисово-овочевий суп

Рисово-овочевий суп

Рисово-овочевий суп - це те, що потрібно, якщо ви хочете легкий, але ситний обід. Ця страва зігріє ваш організм, а відповідно і підніме настрій після довгого робочого дня. Суп легко може підкупити вас мінімальним вмістом калорій. Рис, як відомо, має дуже хорошу властивість - і поживний, і легкий одночасно. Плюс до всього, він виводить з організму токсичні речовини і шлаки. А соєвий соус додасть страві родзинку - ви ніби вирушите на кілька хвилин в подорож по далекій Азії. Також перша страва добре підходить людям, які страждають шлунково-кишковими захворюваннями. Суп змушує шлунок працювати, але й не перевантажить його. Один із головних плюсів супу - це простота у приготуванні. Аби приготувати цю страву, вам знадобиться всього 30 хвилин. Такий ароматний і пікантний суп прийде до вподоби як м'ясоїдам, так і вегетаріанцям.

Кількість порцій 1
Час приготування 30 хв

  1. 1. Цибуля — 1шт
  2. 2. Морква — 1шт
  3. 3. Зелена цибуля — 1шт
  4. 4. Олія — 1 ст. л.
  5. 5. Овочевий бульйон — 250мл
  6. 6. Рис — 30г
  7. 7. Соєвий соус — 1 ч. л.
  8. 8. Петрушка — 1 ч. л.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Ріпчасту цибулю почистити, дрібно посікти. Моркву і цибулю-порей помити, почистити, нарізати маленькими шматочками. Болгарський перець помити, очистити від плодоніжки і зерен, нарізати маленькими шматочками.

  2. Розігріти олію на сковороді, припустити в ній ріпчасту цибулю, моркву, цибулю-порей і болгарський перець до м'якості. Додати натертий імбир і овочевий бульйон, готувати близько 10 хвилин.

  3. Рис відварити до готовності в достатній кількості підсоленої води відповідно до інструкції на упаковці. Додати його до овочів, перемішати.

  4. Приправити страву сіллю, перцем і соєвим соусом, викласти в тарілку, подавати до столу, посипавши дрібно нарізаною зеленою цибулею або петрушкою.