Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь легкий іспанська весна › Салат "Іспанський"
Салат "Іспанський"

Салат "Іспанський"

Серед величезного розмаїття іспанських страв особливе місце займають салати. Обід в Іспанії починається саме з салату. Як правило, всі салати іспанської кухні яскраві, соковиті і насичені. «Іспанський» салат або як його називають, салат з печерицями та фетою, можна з повною впевненістю віднести до дієтичної страви. Цей салат не жирний, дуже легкий і оригінальний за своїм складом. Готується салат «Іспанський» швидко і просто. Незвичне в цьому салаті те, що печериці маринуються в розсолі з-під оливок, і завдяки цьому гриби набувають дуже незвичайний смак. Рецепт цього салату відмінно підійде для тих, хто піклується про свою фігуру.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Зелені оливки (фаршировані лимоном) — 1 банка
  2. 2. Шампіньйони (свіжі, великі) — 8 шт.
  3. 3. Листовий салат — 1 пучок
  4. 4. Сир "Фета" — 100 г.
  5. 5. Оливкова олія — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гриби промити, обсушити, нарізати тонкими часточками, залити маринадом, злитим з банки з оливками, залишити на 15 хвилин.

  2. Оливки нарізати кружечками.

  3. Сир розім'яти виделкою.

  4. Листя салату порвати руками.

  5. Злити маринад з посуду з грибами, змішати всі інгредієнти і заправити готовий салат оливковою олією. Не солити.