Салат "Ревнивець"
- 1. Куряче філе — 100 г.
- 2. Кунжут — 2 ч. л.
- 3. Пекінська капуста — 70 г.
- 4. Болгарський перець — 30 г.
- 5. Цибуля синя — 1 шт.
- 6. Кукурудза — 2 ст. л.
- 7. Сир фетакса — 40 г.
- 8. Часник — 3 зуб.
- 9. Базилік — 0,5 ч. л.
- 10. Кріп — за смаком
- 11. Батон — 50 г.
- 12. Олія рослинна — 30 мл.
- 13. Майонез — 3 ст. л.
- 14. Соєвий соус — 1 ст. л.
- 15. Мандариновий фреш — 20 г.
- 16. Прованські трави — 0,5 ч. л.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Приготувати крутони. Для цього нарізати батон кубиками. Змішати олію рослинну з часником, прованськими травами і сіллю. Помістити кубики в ємність для запікання, залити приготовленою сумішшю. Добре перемішати та відправити у духовку на 15-20 хвилин при температурі 170°С.
Куряче філе нарізати смужками, посолити та поперчити, посипати кунжутом. Обсмажити все на невеликому вогні 5-7 хвилин.
Нарізати капусту та болгарський перець соломкою. Потім зробити сирні кульки. Для цього взяти сир додати до нього дрібно нарізаний кріп, часник та базилік, після цього добре розмішати виделкою. З цієї суміші зліпити кульки.
Для заправки змішати соєвий соус, майонез, часник та мандариновий сік. Змішати капусту, кукурудзу та мілко нарізану цибулю, болгарський перець та курку. Викласти на тарілку, зверху накласти сирні кульки, крутони, полити салат із пекінської капусти заправкою.