![Ростбіф із лимонним соусом](https://img3.zakaz.ua/upload.aa258c709bf7eeacaeadfa951d87aaac.350x350.jpg)
Ростбіф із лимонним соусом
- 1. Яловичина — 1 кг.
- 2. Часник — 3 зуб.
- 3. Яйця — 3 шт.
- 4. Гірчиця — 1 ст. л.
- 5. Біле сухе вино — 100 мл.
- 6. Олія рослина — 1 ст. л.
- 7. Морква — 1 шт.
- 8. Цибуля — 1 шт.
- 9. Перець — за смаком
- 10. Сіль — за смаком
- 11. Паприка — 20 г.
- 12. Лимона цедра — 20 г.
- 13. Масло вершкове — 150 г.
- 14. Зелень — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно підготувути моркву. Очистити та натерти її на тертці. Цибулю нарізати невеликами кільцями. А жовтки відокремити від білків.
Часник очистити та пропустити через прес. Змішати з сіллю та перцем та натерти цією сумішшю м'ясо.
Смажити м'ясо на рослинній олії з усіх боків. Потім поставити його у розігріту до 220°С духовку та готувати протягом тридцяти хвилин.
Збити білки. Змішати їх з гірчицею, лимонною цедрою та паприкою. Додати цибулю та моркву.
Покрити м'ясо цією сумішшю та випікати ще 30-40 хвилин. Потім залишити ростбіф у духовці на пятнадцять хвилин.
Приготувати соус. Для цього розтопити вершкове масло, жовтки змішати з вином та збити на водяній бані, повільно додавати лимонний сік. В кінці прикрасити зеленню. Соус подавати окремо.