Рагу із курки з буряковим карі
- 1. Філе куряче — 1 кг.
- 2. Буряк — 0,5 кг.
- 3. Цибуля — 1 шт.
- 4. Часник — 20 г.
- 5. Помідори — 200 г.
- 6. Курячий бульйон — 0,3 л.
- 7. Петрушка — 30 г.
- 8. Вершки — 100 г.
- 9. Паста карі — 1 ст.л.
- 10. Вершкове масло — 50 г.
- 11. Рослинна олія — 50 г.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Курку порізати на кубики розміром 1-1,5 см. У глибокій сковороді розтопити вершкове масло і змішати з оливковим, всипати туди карі та додати шматочки курки. Обсмажити до появи на м’ясі коричневої скоринки.
Відправити в сковороду до курки дрібно порізану цибулю та гриби, обсмажувати ще дві – три хвилини. Буряк нарізати кубиками трохи дрібніші, ніж курку, і всипати в сковороду. Тушкувати ще близько семи хвилин, помішуючи, щоб не пригоріло.
Дрібно насікти часник та відправити разом з цілими помідорами до сковороди та залишити на повільному вогні ще на п’ять хвилин. Коли все протушкується, влити курячий бульйон, довести до кипіння, після чого влити трішки вершків, посолити і тушкувати протягом ще декількох хвилин. За хвилину до готовності додати подрібнену петрушку і погасити вогонь.