![Профітролі](https://img3.zakaz.ua/uploadb437cd155b0d24aeafed1ca67a26077e.jpg.350x.jpg)
Профітролі
- 1. Молоко — 1 склянка
- 2. Вершкове масло — 120 г + ще для змазування противня
- 3. Борошно — 200 г
- 4. Яйця — 4 шт.
- 5. Сіль — на кінчику ножа
- 6. Цукор — 1 ч.л.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Духовку розігрійте до 200 ° С.
У молоко додайте сіль і цукор та закип'ятіть його.
Вершкове масло наріжте невеликими шматочками, покладіть в кипляче молоко і знову дайте йому закипіти.
Коли молоко закипить, не вимикаючи вогонь, швидко всипте борошно, постійно помішуючи масу.
Зменшіть вогонь і продовжуйте помішувати, поки маса не стане трохи блискучою.
Зніміть масу з вогню, трохи остудіть і по одному збивайте яйця (маса не повинна бути занадто гарячою, щоб вони не згорнулися), вимішуючи тісто. Після цього воно повинно трохи розпливатися.
Противень змастіть маслом і викладіть на нього профітролі, формуючи їх чайною ложечкою або видавлючи з кондитерського мішка.
Випікайте профітролі в духовці близько 15 хвилин - до золотистого кольору. Не відчиняйте духовку, щоб профітролі не осіли.
Готові профітролі остудіть і наповніть начинкою.