![Гороховий суп із реберцями](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.0d788e53bb24dd0c10ce5e3a271a7dc5.350x350.jpeg)
Гороховий суп із реберцями
- 1. Копчені свині ребра — 500 г.
- 2. Сухий горох — 500 г.
- 3. Картопля — 6 шт.
- 4. Морква — 1 шт.
- 5. Цибуля — 1 шт.
- 6. Часник — 2 зубчика
- 7. Бекон — 100 г.
- 8. Гірчиця — 2 ст. л.
- 9. Кріп — за смаком
- 10. Петрушка — за смаком
- 11. Сіль — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Горох промити, залити холодною водою і залишити на 4-5 годин.
Ребра розрізати на шматки і варити 1-1,5 години, поки м'ясо не почне легко відставати від кісток. Далі м'ясо вийняти з каструлі, нарізати на шматочки.
Засипати в каструлю горох і варити впродовж 30 хвилин. Потім покласти в каструлю нарізану кубиками картоплю і варити ще 20 хвилин.
У цей час обсмажити на олії до золотистого кольору нарізані дрібними кубиками цибулю і моркву.
Зроблену зажарку додати в каструлю з супом, додати шматки м'яса. Посолити. Варити ще 10 хвилин.
За 3 хвилини до закінчення варіння покласти в каструлю гірчицю. Зелень і часник дрібно порізати, бекон нарізати тонкими смужками. Додати це все в суп і прогріти 1-2 хвилини.