![Яловичина по-бургундськи](https://img2.zakaz.ua/upload.1cb9844254b7790c7170be89f7372eb9.350x350.jpg)
Яловичина по-бургундськи
- 1. Печериці — 250 г.
- 2. Бекон — 80 г.
- 3. Яловичина — 1,2 кг.
- 4. Томатна паста — 1 ст. л.
- 5. Мука — 2 ст. л.
- 6. Червоне вино — 350 мл.
- 7. Курячий бульйон — 500 мл.
- 8. Лавровий листок — 1 шт.
- 9. Часник — 1 зуб.
- 10. Морква — 3 шт.
- 11. Цибуля — 100 г.
- 12. Вершкове масло — 30 г.
- 13. Сіль — за смаком
- 14. Перець — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У великій кастрюлі на рослинній олії обсмажити гриби до золотистого кольору, близько 15 хвилин. Перекласти їх на тарілку. М'ясо порізати на кубики з стороною 2,5 сантиметра, поперчити та посолити за смаком, обсмажити на сильному вогні. Потім покласти на тарілку.
Порізати бекон тоненькими смужечками. З каструлі вийняти все, і залишити лише трішки масла. Смажити бекон протягом 5 хвилин. Додати томатну пасту та перемішувати 30 секунд. Додати борошно та смажити також протягом 30 секунд.
Повернути в каструлю яловичину та влити вино, бульйон, покласти лавровий листок та подрібнений часник. Довести до кипіння та перенести в духовку розігріту до 180ᵒC. Тушкувати близько однієї години.
Нарізати моркву шматочками середньої величини. Покласти її до каструлі та відправити знову в духовку. Тушкувати ще 1,5 години. За 15 хвилин до готовності додати готові гриби.
Коли страва буде майже готова, покласти в каструлю вершкове масло і розмішувати до розчинення. При подачі, за бажанням, посипати петрушкою.