Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима європейська випічка › Мигдальне печиво
Мигдальне печиво

Мигдальне печиво

У колекції кожної сучасної господині мають бути зібрані тільки кращі рецепти. Тому цей диво-рецепт займе гідну позицію кращих з кращих. Якою страва вийде у вас - ніколи не знаєш, оскільки у кожного вона виходить по-своєму, по особливому. Зайва " щіпка" того, або іншого інгредієнта може внести свої корективи у створенні улюбленої випічки. Щоб все вийшло на вищому рівні, слідуйте нашим підказкам, і все неодмінно вийде! Мигдаль в цьому солодкому рецепті можна використати не лише за основу в приготуванні печива, але і як прикрасу. Встояти перед хрустким, ніжною печенюшкою не зможе жоден ласун. Чому? Уся відповідь в цих ласощах, - просто спробуйте!

Кількість порцій 5
Час приготування 40 хв

  1. 1. Мигдаль (мелений) — 120 г.
  2. 2. Борошно — 300 г.
  3. 3. Яйце — 3 шт.
  4. 4. Цукор — 150 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Олія соняшникова — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яєчний жовток відокремити від білку. Жовток збити (1 шт.) з борошном, а білки (3 шт.) з цукром. Потім з'єднати обидві маси, додати мелений мигдаль і продовжувати збивати.

  2. Деко для запікання застелити папером для випічки і ретельно змастити олією. Викласти тісто за допомогою столової ложки. Печиво повинне вийти у вигляді коржиків.

  3. Розігріти духовку до 180°C градусів. Випікати слід 10-15 хвилин, залежно від товщини тіста.