![Крученики з лісовими грибами в сметанному соусі](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.4231d1cf38105402d450decd64d1df2f.350x350.jpeg)
Крученики з лісовими грибами в сметанному соусі
- 1. Свинячі битки — 6 шт.
- 2. Сушені гриби — 200 г.
- 3. Вода — 400 мл.
- 4. Сметана — 150 мл.
- 5. Твердий сир — 50 г.
- 6. Цибуля — 1 шт.
- 7. Соняшникова олія — 6 ст. л.
- 8. Крохмаль — 2 ч. л.
- 9. Сіль — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Гриби залити 350 мл. окропу. Залишити на 1 годину. Відцідити. Гриби дрібно порізати.
У глибокій сковороді розігріти 2 ст. л. соняшникової олії, додати порізану цибулю. Томити до прозорості. Додати гриби, трохи посолити і томити все разом ще 3-4 хвилини. Зняти з вогню і дати трохи охолонути.
Битки гарненько відбити з двох сторін. Приправити з двох сторін сіллю.
Натерти сир на крупній терці і додати до грибів, добре перемішати.
Начинку розділити на 6 частин. На кожен биток викласти трохи начинки, розподілити по центру битка, залишаючи вільними края і щільно загорнути. Сколоти зубочисткою.
У великій сковороді розігріти олію, яка залишилась, викласти крученики і смажити до зарум'янювання з кожного боку. Влити 1/3 грибної рідини, зменшити вогонь до мінімуму, накрити кришкою і томити ще 5-7 хвилин, до м'якості.
Зняти кришку, перекласти крученики на чисту тарілку, тримати в теплі. У сковороду в якій смажилося м'ясо влити грибну рідину, що залишилась. Збільшити вогонь до максимуму і уварювати до 1/4 початкового кількості.
У кручеників вийняти шпажки. До увареної рідини додати сметану, зменшити вогонь, довести до кипіння і перекласти в соус крученики. Добре прогріти все разом.
Крученики викласти на тарілку. Крохмаль змішати з 50 мл. холодної води. Додати до соусу і варити помішуючи до загустіння (1-2 хвилини). Зняти з вогню, спробувати соус, посолити, якщо потрібно. Полити крученики соусом і подавати.