![Німецький пиріг із яблуками "Апфелькухен"](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.61462d93bcc4cf84fec31b651e229896.350x350.jpeg)
Німецький пиріг із яблуками "Апфелькухен"
У кожній родині, як рівно в кожній країні, існує свій рецепт яблучного пирога. Сьогодні вашій увазі ми представляємо чарівний німецький яблучний пиріг. "Апфелькухен" в буквальному сенсі слова і переводиться як "яблучний пиріг". У Німеччині він вважається особливою традицією. І корінні німці готують його дуже часто в домашніх умовах. Там такий пиріг люблять усі. Спробуйте його спекти з різними сортами яблук. Можна взяти кілька кислих, кілька солодких і борошняних яблук. Не сумнівайтеся, вийде дуже смачно і яскраво. Готувати пиріг не складе особливих труднощів, але в підсумку ви отримаєте райську, яблучне насолоду. Від надзвичайного і яскравого смаку пирога всі ваші домашні прийдуть в невимовне захоплення.
- 1. Яблука — 750 г.
- 2. Лимонний сік — 2 ст. л.
- 3. Мигдаль — 40 г.
- 4. Цукрова пудра — 1 ст. л.
- 5. Вершкове масло — 200 г.
- 6. Цукор — 200 г.
- 7. Яйця — 4 шт.
- 8. Борошно — 200 г.
- 9. Сіль — 1 ч. л.
- 10. Розпушувач тіста — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Вимити яблука, видалити серцевину. Нарізати тонкими напівкільцями, додати лимонний сік.
У сковорідці розтопити цукрову пудру, додати нарізаний мигдаль, постійно помішувати, поки мигдаль закарамелізуется.
Окремо збити вершкове масло з цукром, поступово додавати по одному яйцю.
Змішати борошно, сіль і розпушувач тіста. Поступово ввести суміш в яєчно-масляну масу. Перемішати до утворення однорідного тіста.
Вилити тісто у форму для запікання, викласти шматочки яблук, посипати мигдалем.
Випікати "Апфелькухен" в розігрітій до 175°C духовці 45 хвилин.