![Сирний пудинг зі шпинатом](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.ea72d8d9154e72a9a7e9190a3e50091f.350x350.jpeg)
Сирний пудинг зі шпинатом
Якщо Ви любите кисломолочний сир, то, напевно, шукаєте все нові варіанти його використання в якості інгредієнта в різних стравах. Запропонована страва - сирний пудинг зі шпинатом. Погодьтеся, що поєднання кисломолочного сиру і шпинату дуже цікаве і, можливо, для когось незвичне. Але це коштує того, щоб спробувати. Треба відзначити, що традиційно готують солодкі пудинги з сиру, вони користуються великою популярністю у всьому світі. У нашому ж випадку пудинг несолодкий. У кулінарному дуеті зі шпинатом сир розкривається по-новому, але не втрачає свою здатність надавати пудингу ніжність і легкість. Зверніть увагу, що замість борошна використовується манна крупа. Це гарантія того, що пудинг не буде занадто щільним.
- 1. Кисломолочний сир — 500 г.
- 2. Сметана — 200 мл.
- 3. Яйце куряче — 3 шт.
- 4. Крупа манна — 2 ст. л.
- 5. Шпинат — 250 г.
- 6. Олія рослинна — 2 ст. л.
- 7. Сир твердий — 25 г.
- 8. Сухарі панірувальні — за смаком
- 9. Масло вершкове — 2 ст. л.
- 10. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У миску розтерти сир через сито, додати до нього попередньо розтоплене вершкове масло, жовтки і сіль, всипати манну крупу, ретельно вибити дерев'яною лопаткою до однорідної маси.
Перебрати шпинат, видалити всі старі листя і стебла, промити 2-3 рази у свіжій воді, підсушити на паперовому рушнику. Подрібнити і додати до сирної маси.
Змішати сирну масу з попередньо збитими до стану піни білками. Сковороду змастити маслом, присипати панірувальними сухарями, викласти сирну масу в сковороду, змастити зверху сметаною, присипати тертим сиром, скропити олією, поставити в духовку на 25-30 хвилин.