Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна українська другі страви печінка › Ніжні млинці з курячої печінки
Ніжні млинці з курячої печінки

Ніжні млинці з курячої печінки

Оладки - давня, всім відома страва. Але оладки не обов'язково бувають солодкими. Ми вам пропонуємо рецепт оладок з курячої печінки. Вона настільки корисна, що її рекомендують включати в свій раціон навіть вагітним жінкам. Тому така страва наситить ваш організм корисними речовинами. Подавати їх можна під різним соусом, наприклад зі сметаною і зеленню. Приготуйте до них будь-який гарнір - і смачна вечеря готова. Також можна зробити до них будь-який салат, щоб зробити вечерю більш свіжою і соковитою. Вообщем, тут вже працює ваше бажання готувати і фантазія. Ну а ми просто ділимося з вами смачним і корисним рецептом оладок з курячої печінки.

Кількість порцій 4
Час приготування 265 хв

  1. 1. Куряча печінка — 1 кг.
  2. 2. Манна крупа — 60 г.
  3. 3. Яйце — 1 шт.
  4. 4. Сіль — 7 г.
  5. 5. Олія — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Курячу печінку розморозити, промити. Приготувати фарш, прокрутивши печінку на м'ясорубці з великою решіткою. В отриману масу додати манку, сіль та яйце. Добре розмішати та поставити в  холодильник на 4 години (можна на ніч). За цей час манка повинна розбухнути та увібрати  в себе надлишки рідини.

  2. Викласти фарш ложкою на розігріту сковорідку з олією. Обсмажити по 3 хвилини з кожної сторони.

  3. Подавати можна з будь-яким соусом, з сметаною, зі смаженою або свіжою цибулею або свіжою зеленню.