Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна східна овочі зима › Стручкова квасоля з яйцем і помідорами
Стручкова квасоля з яйцем і помідорами

Стручкова квасоля з яйцем і помідорами

Слід для початку відзначити, що потрібно брати спеціальний ніжний вид квасолі, в якій можна їсти не тільки зерна, але й стручки. Це французька квасоля. Щоб ви не замислювалися, готувати цю страву чи ні, ви повинні знати, що квасоля дуже корисна для нашого організму в будь-якому віці. Для молодих - це клітковина, каротин і вітамін С. У більш зрілому віці вона знижує ризик інфаркту. Щоб квасоля вийшла не суховата, додайте помідори і і томатну пасту. А яйця зроблять страву більш ситною. Це відмінний варіант для сніданку, щоб зарядитися енергією на весь день. Її навіть можна їсти як повноцінну страву, адже вона досить ситна.

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  2. 2. Яйце куряче — 1 шт.
  3. 3. Помідори — 200 г.
  4. 4. Олія оливкова — 30 мл.
  5. 5. Паста томатна — 30 г.
  6. 6. Квасоля стручкова — 400 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Поставити сковороду на вогонь, розігріти, обсмажити подрібнену цибулю в оливковій олії до золотистого кольору.

  2. Додати до цибулі в сковороду помідори, очищені від шкірки і нарізані, влити томатну пасту. Перемішати. Готувати до однорідної маси.

  3. Додати квасолю в сковороду, трохи влити води, посолити за смаком. Тушкувати до готовності квасолі.

  4. Збити яйця, додати до квасолі. Готувати, поки не запечутся яйця. При подачі поперчити за смаком і додати зелень.