Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна духовка осінь › М'ясний рулет
М'ясний рулет

М'ясний рулет

У вас є м'ясо і ви думаєте що можна приготувати такого незвичайного і дуже смачного. Так от ми поспішаємо на допомогу до вас і рекомендуємо вам зробити смачний м'ясний рулет з яловичого і курячого фаршу. Ця відмінна закуска підійде на будь-який святковий стіл. Адже, порізаний рулет шматочками дуже вигідно виглядає на святковому блюді. До речі, такий рулет можна подавати і на вечерю, і на обід. Просто порізавши шматочками рулет і відваривши картоплі або рису для гарніру ви будете мати відмінну ситну вечерю або обід. М'ясний рулет хороший як в якості закуски, так і в гарячому вигляді. І до речі, рулет можна вживати і на другий, і на третій день - смак його від цього не зіпсується. А готується рулет досить таки просто і легко.

Кількість порцій 6
Час приготування 80 хв

  1. 1. Фарш із яловичини — 400 г.
  2. 2. Курячий фарш — 400 г.
  3. 3. Яйця — 2 шт.
  4. 4. Солоні крекери — 14 шт.
  5. 5. Цибуля — 1 шт.
  6. 6. Томатний соус — 150 мл.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати яєчні білки з розкришеним крекером, дрібно нарізаною цибулею, томатним соусом, сіллю і перцем.

  2. Додати фарш, добре перемішати.

  3. Помістити отриману суміш у форму для запікання і поставити в духовку на 1 годину на температуру 180°С.