Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна легкий соус зима › Горіховий крем-соус
Горіховий крем-соус

Горіховий крем-соус

Рецепти різних соусів дуже корисні і завжди потрібні під рукою. Бо зазвичай гарнір без соусу виходить занадто сухим. Щоб надати страві особливий смак і насиченість, мудрі господині і вигадують різні рецепти соусів. Горіховий крем- соус добре поєднується з м'ясом, наприклад, з кроликом. Адже в цьому соусі крім смачного горіха є ще ароматний часник (який має дуже багато плюсів: профілактика від застуди, і його навіть використовують як афродизіак). Тому ви можете подавати такий соус навіть під час романтичної вечері, щоб створити потрібну атмосферу. У будь-якому випадку такий соус на столі не буде зайвим.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Ядра волоських горiхiв — 100 г.
  2. 2. Часник — 3 зуб.
  3. 3. Вершкове масло — 150 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Часник очистити від лушпиння.

  2. Волоські горіхи подрібнити в блендері.

  3. З'єднати часник і побрiбненi горіхи, додати вершкове масло.

  4. Розтирати в ступі декiлька хвилин, щоб вийшов крем-соус.