Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна китайська весна › Китайський м'ясний суп
Китайський м'ясний суп

Китайський м'ясний суп

Історія китайської кухні починається з неоліту , з плином часу в різних регіонах з'явилися власні переваги в залежності від клімату і придворної моди. Як і французи , китайці цінують гастрономію . Для китайців трапеза - це таємнича церемонія . Існують цікаві для нас звичаї. Наприклад , якщо на столі лежить риба , то її не можна перевертати в разі , якщо за столом є моряк , або хто-небудь з присутніх за столом має друга або родича -моряка . Взагалі у китайців є чому повчитися. І сьогодні ми почнемо вчити вас китайському кулінарному мистецтву з приготування китайського м'ясного супу , який порадує вас сьогодні в обід.

Кількість порцій 2
Час приготування 40 хв

  1. 1. Свинина (філе) — 150 г
  2. 2. Яйця — 2 шт.
  3. 3. Шпинат — 200 г
  4. 4. Деревні гриби муер — 5 г
  5. 5. Сіиняче сало — 20 г
  6. 6. Сіль — 2 г
  7. 7. Соєвий соус — 2 ч.л.
  8. 8. Духм'яний перець горошком — 5 горошин
  9. 9. М'ясний бульйон — 1 л
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Деревні гриби замочіть, як зазначено на упаковці. Коли вони розбухнуть, порвіть їх руками на шматочки.

  2. Свинину промийте і наріжте тонкою соломкою.

  3. Шпинат промийте, наріжте, ошпарте окропом і злийте воду.

  4. В окремій чашці виделкою збийте яйця.

  5. Бульйон доведіть до кипіння, опустіть в нього м'ясо, деревні гриби, влийте соєвий соус, посоліть, додайте перець і дайте ще раз закипіти. Проваріть до готовності м'яса.

  6. Тим часом у сковороді розтопіть свиняче сало, шкварки видаліть.

  7. Каструлю зніміть з вогню і влийте збиті яйця.

  8. Коли яйця спливуть на поверхню, влийте свиняче сало, додайте шпинат, все перемішайте і подавайте суп.