Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима плита птиця весна › Курячі сердечки з соусом
Курячі сердечки з соусом

Курячі сердечки з соусом

Курячі сердечка з соусом - це смачно і корисно, а рецепт приготування цієї страви неймовірно простий. Його добре використовувати в якості звичайного повсякденного обіду або вечері. Ситні курячі сердечка в делікатному соусі чудово поєднуються практично з будь-якими гарнірами, будь то: рис, гречка, картопляне пюре, макаронні вироби. Блюдо виходить по-справжньому ніжним, соковитим і ароматним. Важливо також витримати час тушкування, тоді курячі сердечка вийдуть дуже м'якими, а соус густим і насиченим.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Куряче серце — 500 г.
  2. 2. Вершки — 100 г.
  3. 3. Печериці — 100 г.
  4. 4. Гірчиця — 0,5 ст. л.
  5. 5. Пармезан — 30 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Соняшникова олія — за смаком
  9. 9. Зелень — за смаком
  10. 10. Помідори черрі — 3 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Сердечки промити, прибрати плівки, і обсмажити на сковороді в олії на середньому вогні до готовності протягом 25 хвилин.

  2. Додати до сердець порізані шампіньйони і обсмажити все разом ще хвилин 5.

  3. Залити в обсмажені сердечки з грибами вершки і гірчицю. Посолити, поперчити за смаком і добре перемішати.

  4. Блюдо тушкувати на середньому вогні під кришкою до загустіння соусу. В кінці додати дрібно натертий пармезан і прогрівати, поки сир не розплавиться.

  5. Готову страву посипати зеленню і прикрасити помідорами черрі.