![Котлети з квасолі з грибним соусом](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.83ae540bc4bb2e8738a4c45d7b6f71d1.350x350.jpeg)
Котлети з квасолі з грибним соусом
- 1. Квасоля — 200 г.
- 2. Білий хліб — 50 г.
- 3. Сухі гриби — 20 г.
- 4. Молоко — 50 мл.
- 5. Яйця — 2 шт.
- 6. Борошно — 1 ст. л.
- 7. Панірувальні сухарі — 2 ст. л.
- 8. Вершкове масло — 3 ст. л.
- 9. Сіль — 1 ч. л.
- 10. Цибуля — 1 шт.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Квасолю промити, залити водою на пару годин, відварити і злити воду.
Хліб вимочити в молоці, змішати з квасолею і пропустити через м'ясорубку. В отриману суміш вбити яйця, додати сіль, перемішати.
Зліпити котлети, обваляти їх у сухарях і підсмажити з обох сторін на сковороді з розтопленим маслом (2 ст. л.).
Для грибного соусу промити сухі гриби і замочити в холодній воді на 2 години. 1 ст. л. вершкового масла розтопити в сковороді і підсмажити на ньому 1 ст. л. борошна до світло-коричневого кольору.
Влити в сковороду 2 склянки гарячого грибного бульйону і варити на повільному вогні 15 хвилин.
Лук нашинкувати і обсмажити в олії. Змішати з дрібно порізаними вареними грибами, перемішати і протушкувати пару хвилин. Додати просмажене борошно з бульйоном, перемішати. Подавати соус до котлет.