Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо середній французька весна › Яйця по-бенедиктинськи
Яйця по-бенедиктинськи

Яйця по-бенедиктинськи

Навіть звичайний сніданок з банальних продуктів можна піднести так, що ваші рідні будуть у захваті. Для цього потрібно трохи фантазії, бажання і ... лимонний соус. Сніданок з яєць, бекону і тосту - це не просто щільний сніданок. Якщо його акуратно подати до столу, добре прикрасити, то страва вийде дуже естетичною і навіть досить вигадливою. Ми вам допоможемо зробити ваш сніданок дуже цікавим. Яйця по-бенедиктинськи можна приготувати, наприклад, для коханої людини. Вона буде приємно здивована вашою винахідливістю зробити зі звичайного сніданку маленьке свято. Крім того, такий сніданок додасть вам сили, якої часом не вистачає по буднях.

Кількість порцій 2
Час приготування 60 хв

  1. 1. Яйця — 6 шт.
  2. 2. Бекон — 4 шт.
  3. 3. Хліб білий — 2 шт.
  4. 4. Оцет винний — 1 ч. л.
  5. 5. Сік лимонний — 1 ч. л.
  6. 6. Вершкове масло — 100 г.
  7. 7. Перець — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для соусу потрібно лимонний сік і оцет довести до кипіння і охолодити. Взяти 2 яйця і відокремити жовтки від білків. До жовтків додати сіль, перець і добре збити. Поступово додати охолоджений лимонний сік із оцтом. Також додати розтоплене вершкове масло. Добре перемішати.

  2. Тости та бекон обсмажити. Довести до кипіння підсолену воду, додати трохи оцту. Круговими рухами, за допомогою ложки, утворити воронку у воді і випустити яйця. Яйця варити протягом двох хвилин, за допомогою шумівки позбутися від рідини.

  3. На тарілку покласти тост, на нього - бекон, зверху - два яйця. Полити все соусом!