Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо другі страви вечеря › Овочевий мільфей
Овочевий мільфей

Овочевий мільфей

Пропонуємо вам чудову і швидку закуску, яка підійде до будь-якого гарніру і прикрасить ваш святковий або буденний стіл. Секрет у тому, що ця страва містить у собі всі корисні овочі, при цьому вона не калорійна і дуже смачна. Тут вам і кабачок, і буряк, і петрушка - всі необхідні вітаміни, мікроелементи і мінерали, яких так не вистачає восени і взимку. Чого тільки вартий буряк! Це чудове джерело вітаміну С. А кабачки містять в собі багато магнію, кальцію та йоду. Тому таку страву варто робити, поки не закінчився сезон овочів. Смачного!

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Буряк — 2 шт.
  2. 2. Кабачки — 1 шт.
  3. 3. Авокадо — 2 шт.
  4. 4. Петрушка — 120 г
  5. 5. Вода — 60 мл
  6. 6. Лимон — 50 г
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Кунжут — 30 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Буряк середнього розміру відварити, охолодити, очистити і нарізати рівними тонкими кружечками.

  2. Кабачок очистити і нарізати рівними тонкими шматочками.

  3. У блендер покласти очищені авокадо, петрушку, сік лимона, сіль за смаком, трохи води, і перемолоти до стану однорідного крему.

  4. Викласти в порційну тарілку кружечок буряку – промазати кремом, потім кружечок кабачка – промазати кремом. І так викладати стільки рівнів, скільки вам подобається.

  5. Прикрасити зеленню і кунжутом.