Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо середній весна › Суп молочний із запеченим рисом
Суп молочний із запеченим рисом

Суп молочний із запеченим рисом

Рецепти супів з молока неймовірно різноманітні. Такі супи готуються просто і виходять дуже поживними. Однак, вимагають певної уваги і певних навичок. Для приготування цієї страви потрібно взяти ємність з товстим дном, варити страву потрібно на слабкому вогні, інакше молоко може пригоріти. Даний рецепт молочного супу особливий. Страва нагадує сирно-рисову запіканку, яка подається з киплячим молоком. Готову запіканку перед подачею на стіл потрібно трохи охолодити, потім розрізати на невеликі шматочки і розкласти по тарілках. Перед подачею залити киплячим молоком.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Сухарі панірувальні — 2 ст. л.
  2. 2. Молоко — 1 л.
  3. 3. Рис — 3 ст. л.
  4. 4. Масло вершкове — 1 ст. л.
  5. 5. Яйце куряче — 1 шт.
  6. 6. Сир твердий — 25 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Олія рослинна — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити рис, перекласти в друшляк, дати стекти зайвій рідині, викласти в миску, додати яйце, вершкове масло кімнатної температури, частину натертого сиру, посолити. Ретельно перемішати всі інгредієнти.

  2. Змастити маслом сковороду, присипати сухарями, розігріти, викласти суміш з миски, поверхню маси вирівняти зверху ножем, посипати сиром, що залишився, полити трохи рослинною олією.

  3. Випікати в розігрітій духовці протягом 15-20 хвилин. Розкласти рис по тарілках, залити киплячим молоком.