Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо блендер європейська › Спагеті з анчоусами, петрушкою, оливками та каперсами
Спагеті з анчоусами, петрушкою, оливками та каперсами

Спагеті з анчоусами, петрушкою, оливками та каперсами

Ця страва відноситься до італійської традиційної їжі. Блюдо за цим рецептом виходить дуже м'яким, за рахунок однорідності приготованого соусу. Соус бажано приготувати за 1,5-2 години до обіду і тримати при кімнатній температурі. Анчоуси надають страві пікантний аромат. Каперси підсилюють смак страви. Зелені оливки - це смачний і безсумнівно корисний продукт, який сприяє зміцненню та збереженню вашого здоров'я. Особливо підкуповує швидкість і простота приготування страви. Таке спагетті з анчоусами, петрушкою, оливками та каперсами сподобається і домашнім, і гостям.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Часник — 1,5 шт.
  2. 2. Петрушка — 190 г.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 0,5 шт.
  4. 4. Анчоуси — 2,5 шт.
  5. 5. Оливки — 2 ст. л.
  6. 6. Каперси — 1,5 ч. л.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Олія оливкова — 3,5 ст. л.
  10. 10. Спагеті — 300 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати в блендері часник, цибулю, петрушку, посолити і поперчити за смаком, додати оливкову олію, перемішати до однорідної маси.

  2. Поставити каструлю з водою на вогонь, посолити, довести до кипіння, відварити спагеті. Витягнути спагеті на 1 хвилину раніше, ніж вказано на упаковці.

  3. Спагеті залишити в каструлі, воду злити, додати трохи оливкової олії, перемішати. Після чого, перекласти їх в тарілку.

  4. Зверху на спагеті вилити суміш із блендера, викласти нарізані анчоуси, оливки, каперси.