Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо середній французька весна › Ніжний суп з молюсками
Ніжний суп з молюсками

Ніжний суп з молюсками

Казково ароматний і ніжний суп з молюсками з вершковим післясмаком стане частим гостем на вашому столі, варто вам хоча б раз спробувати його. І це не дивно, адже така незвичайна страва має гармонійний смак й апетитний зовнішній вигляд. Якщо ви хочете спробувати чогось справді нового і урізноманітнити тим самим своє повсякденне меню, то така перша страва стане для вас найкращим помічником.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Равлики — 23-25 шт
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 4 шт
  3. 3. Вершкове масло — 35-45 г
  4. 4. Біле вино — 1 келих
  5. 5. Вершки — 1 келих
  6. 6. Бульйон м'ясний — 1 л
  7. 7. Морква — 25 г
  8. 8. Селера — 25 г
  9. 9. Цибуля порей — 25 г
  10. 10. Жовтки — 2 шт
  11. 11. Петрушка — 30 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Овочі потрібно порізати соломкою, а зелень подрібнити в блендері.

  2. Цибулю нарізати дрібними кубиками і викласти в сотейник або каструльку з товстим дном, додати половину подрібнених виноградних равликів. Гасяться вони з додаванням вершкового масла приблизно 15-20 хвилин.

  3. Після цього вливаємо бульйон, вино, чекаємо, поки рідина закипить.

  4. Далі додаємо решту равликів, нарізані овочі і тушкуємо ще як мінімум 10 хвилин.

  5. Далі готуємо жовтки і вершки: змішуємо їх між собою і вливаємо в останній момент, коли суп практично перестав кипіти.

  6. Наостанок суп посипається зеленню петрушки.