Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо середній італійська осінь › Сібас по-міланськи, запечений з букетом ароматних трав, з картоплею і шпинатом
Сібас по-міланськи, запечений з букетом ароматних трав, з картоплею і шпинатом

Сібас по-міланськи, запечений з букетом ароматних трав, з картоплею і шпинатом

Зробіть Вашу запечену рибку надзвичайно смачною і ароматною. В цьому Вам допоможе рецепт кулінарів Італії – сібас по-міланськи, запечений з букетом ароматних трав, з картоплею і шпинатом. Страва настільки багата різноманітністю смаків і ароматів, що запропонований рецепт займе почесне місце у Вашому кулінарному арсеналі. Ароматний часниково-розмариновий соус робить м'ясо сібаса неймовірно ніжним і пряним, а картоплю – рум'яною і запашною. Родзинку страві додає томлений в запашних спеціях шпинат. Не перетримайте рибу в духовці – важливо зберегти її соковитою.

Кількість порцій 2
Час приготування 35 хв

  1. 1. Сібас — 2 шт.
  2. 2. Шпинат свіжий (листя) — 120 г.
  3. 3. Картопля — 400 г.
  4. 4. Лайм — 2 шт.
  5. 5. Зелень селери — 5 г.
  6. 6. Чебрець свіжий — 2 г.
  7. 7. Петрушка (листя) — 7 г.
  8. 8. Розмарин — 3 г.
  9. 9. Часник — 3 шт.
  10. 10. Масло вершкове — 20 г.
  11. 11. Горіхи кедрові — 10 г.
  12. 12. Олія оливкова — 80 г.
  13. 13. Сіль морська — 10 г.
  14. 14. Перець чилі мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рибу промити, очистити від нутрощів, зробити з обох сторін невеликі надрізи, змазати рибу соком лайма і оливковою олією, натерти сіллю і перцем.

  2. Подрібнити 1 зубчик часнику, покласти часник в миску, додати розмарин, влити 40 мл. оливкової олії. Перемішати. Це часникове масло.

  3. Залити часникове масло всередину риби, скласти також всередину трави - чебрець, селеру і петрушку, додати морську сіль і мелений перець. У зябра покласти лайм, після вичавлювання соку.

  4. Картоплю нарізати часточками, змастити оливковою олією, випікати протягом 9 хвилин в розігрітій до 180°C духовці. Додати рибу до картоплі в духовці, продовжити випікати 15 хвилин.

  5. Розігріти сковороду, покласти вершкове масло, обсмажити подрібнений часник, кедрові горіхи, готувати протягом 1 хвилини, додати шпинат, тушкувати ще 1 хвилину, додати за смаком сіль.

  6. При подачі рибу викласти на тарілку, поруч покласти картоплю, залити рибу з картоплею часниковим маслом, покласти шпинат, прикрасити половинкою лайма.