Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо італійська риба весна › Салат із тунця з білою квасолею
Салат із тунця з білою квасолею

Салат із тунця з білою квасолею

Салатів в наш час існує величезна кількість. Їх поділяють на певні категорії. Одні з їх дієтичні (дуже легкі і не калорійні), інші святкові (їх ще зазвичай заправляють майонезом, і в них багато різних інгредієнтів). А є ще й ситні салати. Ось один з таких ми вам і ходимо запропонувати. Це салат з тунця з білою квасолею. Квасоля сама по собі вже досить ситна. Але її потрібно їсти, так як в ній багато цинку і міді. Не кажучи вже про тунець. Як і в будь-якій рибі, в ньому дуже багато фосфору. Крім цього він багатий на жирні кислоти, які важливі для серцево-судинної системи. Помідори відмінно доповнюють весь салат. Він виходить досить ситний, і його можна подавати навіть як самостійну страву до вечері. Або ж з будь-яким гарніром.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Тунець консервований — 200 г.
  2. 2. Квасоля консервована — 200 г.
  3. 3. Помідори — 2 шт.
  4. 4. Маслини — 10 шт.
  5. 5. Огірки — 1 шт.
  6. 6. Яйце куряче — 2 шт.
  7. 7. Базилік — 1 пучок
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Олія рослинна — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Тунець розділити на великі шматочки, перед цим злити рідину. Викласти в миску.

  2. Помідори нарізати на невеликі шматочки, яйця зварити круто. Огірки дрібно нарізати. Квасолю зварити.

  3. Додати в миску з тунцем помідори, маслини, квасолю і огірки з яйцями. Все перемішати. Базилік дрібно нарізати, змішати окремо з маслом, заправити салат отриманою сумішшю.