Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо обід літо › Салат із кавуна
Салат із кавуна

Салат із кавуна

Можливо, на перший погляд, цей салат здасться вам трохи дивним ... Але спробувавши одного разу, повірте, ви приготуєте його ще не один раз. Всі інгредієнти у салаті - тільки корисні продукти. Наприклад, рукола. Ще одна її назва - індау. Містить у собі вітаміни С, В9, каротин, кальцій, магній і залізо. Рукола підвищує гемоглобін у крові, а також є просто смачною зеленню, яку приємно додавати в салати. А так як при приготуванні кавун охолоджується в морозильній камері, то цей салат чудово освіжить у літню спеку.

Кількість порцій 1
Час приготування 20 хв

  1. 1. Кавун — 150 г
  2. 2. Цибуля — 15 г
  3. 3. Сир фета — 20 г
  4. 4. Оливкова олія — 10 мл
  5. 5. Манго — 20 г
  6. 6. Квасоля — 20 г
  7. 7. Помідори черрі — 40 г
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Рукола — 15 г
  10. 10. Бальзамічний оцет — 5 мл
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відрізати прямокутний шматок кавуна 5 см. завтовшки, видалити все насіння і покласти в морозильник на 15 хвилин.

  2. Полити кавун оливковою олією і бальзамічним оцтом. Додати солі за смаком.

  3. Покласти зверху скибочки манго, а потім - руколу.

  4. Додати всі інші інгредієнти: сир, нарізані кільцями помідори черрі, цибулю і квасолю.