Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо європейська новий рік › Риба по-польськи
Риба по-польськи

Риба по-польськи

Риба по-польськи являє собою припущені, тобто відварені в невеликій кількості рідини (вода повинна лише злегка покривати рибу) в щільно закритому посуді порційні шматки рибного філе, які подають із соусом з натертих відварних яєць, розтопленого вершкового масла, лимонного соку і подрібненої петрушки. Корисна, дієтична, проста у приготуванні страва. Риба, приготована за цим рецептом, отримала визначення "по-польськи" від назви ароматного яєчно-масляного соусу, який гармонійно доповнює смак риби, перетворюючи відварну рибу в ніжну і оригінальну страву. Рибу для цього рецепта можна використовувати будь-яку, але краще морську і нежирну.

Кількість порцій 3
Час приготування 30 хв

  1. 1. Рибне філе — 500 г.
  2. 2. Вершкове масло — 100 г.
  3. 3. Яйця — 2 шт.
  4. 4. Лимон — за смаком
  5. 5. Петрушка — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рибне філе порізати на порційні шматки. У сковороду налити півсклянки кип'яченої води, додати трохи солі і покласти рибу. Припустити 15 хвилин.

  2. Зварити яйця круто, залити холодною водою і почистити.

  3. Масло викласти в глибоку миску, розтопити.

  4. Для соусу яйця натерти на тертці і покласти в розтоплене масло. Додати сіль, лимон, подрібнену зелень. Перемішати.

  5. Викласти рибу на блюдо і полити її соусом.