Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо середній китайська весна › Пельмені по-китайски
Пельмені по-китайски

Пельмені по-китайски

Стверджувати, що запропонований рецепт самий китайський з усіх китайських, ми не будемо. Але рецепт цікавий, і варто спробувати такий варіант приготування пельменів. Фарш для пельменів пропонується приготувати з баранини. Зверніть увагу, що до складу начинки входять часник, мелений імбир, чорний мелений перець і подрібнена зелена цибуля. Цікавий спосіб приготування пельменів у цьому рецепті: вони запікаються в духовці на деко, змащеному рослинною олією. При цьому додають воду і деко накривають фольгою. І, звичайно ж, пельмені по-китайськи подають із соєвим соусом. Треба відзначити, що соєвий соус використовується для приправи практично всіх страв китайської кухні.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Тісто для пельменів — 350 г.
  2. 2. Цибуля зелена — 1 шт.
  3. 3. Баранина — 100 г.
  4. 4. Часник — 0,5 шт.
  5. 5. Олія рослинна — 1,5 ст. л.
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Імбир мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо нарізати невеликими шматками, пропустити через м'ясорубку, часник очистити, роздавити, додати у фарш. Посолити і поперчити м'ясний фарш, додати також в м'ясо подрібнену зелену цибулю, і мелений імбир. Ретельно перемішати.

  2. З тіста скрутити руками ковбаску, нарізати її шматочками, розкачати кожен шматочок тіста в коло, викласти на кожне коло начинку, защипнути краї.

  3. Деко для запікання змастити олією, викласти в нього пельмені, залити 2 ст. води, накрити зверху фольгою, поставити в духовку на 30 хвилин. Подавати пельмені із соєвим соусом.