Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо плита європейська › Цибулевий суп із капустою
Цибулевий суп із капустою

Цибулевий суп із капустою

Ви задумали приготувати якусь просту першу страву, але при цьому втомилися від буденності? Тоді ви звернулися за адресою! Спробуйте приготувати цибулевий суп з капустою. Набір продуктів, які представлені в цьому блюді, не зовсім стандартний для супу. Так, це може здатися трохи дивним або навіть несмачним. Але це не так, адже ви хочете чогось новенького і незвичайного. Як тільки ви відчуєте аромат супу, ви відразу поміняєте свою думку. Ситним його зробить борошно, ну а інші продукти добре його доповнять. І ви, і ваші рідні переконаєтесь, що супи, навіть якщо вони приготовлені не на м'ясному бульйоні, бувають дуже смачними і ситними.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Цибуля — 2 шт.
  2. 2. Капуста білокачанна — 400 г.
  3. 3. Олія рослинна — 100 мл.
  4. 4. Морква — 1 шт.
  5. 5. Вода — 1 л.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний — 5 г.
  8. 8. Лаврове листя — 1 шт.
  9. 9. Мука — 3 ст. л.
  10. 10. Кріп — за смаком
  11. 11. Сік лимонний — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю нарізати маленькими шматочками. Капусту нарізати соломкою, а моркву натерти на великій тертці. Взяти каструлю, нагріти в ній олію, залишити декілька ложок для того, щоб обсмажити муку.

  2. Обсмажити на олії цибулю, постійно перемішувати її. Залити цибулю водою, довести до кипіння, додати капусту, перемішати, довести знову до кипіння. Після цього додати моркву, лавровий листок. Знову довести до кипіння.

  3. На сковороді розігріти трішки вершкового масла, обжарити на ньому муку. Додати муку в суп, перемішати, довести до кипіння та зняти з вогню.

  4. При подачі посипати дрібно нарізаним кропом та додати лимонного соку в кожну тарілку.