![М'ясо по-циганськи](https://img2.zakaz.ua/upload.5bb35f43af7de19fba3d54755a495e38.350x350.jpg)
М'ясо по-циганськи
Цигани завжди асоціюються у нас з піснями та запальними танцями. Мало хто знає, що вони вміють не тільки вміло танцювати, а й готувати. Основою багатьох страв циганської кухні є м'ясо. Його смажать на чавунній сковороді, тушкують із зеленню, овочами, обсмажують на вогнищі, як шашлик, готують з м'яса фарш, яким наповнюють традиційні коржі або перець.
Поспішаємо поділиться одним з найулюбленіших рецептів цього народу - "М'ясо по-циганськи". Для приготування знадобитися яловичина або баранина, і, звичайно, насолоджуватися улюбленим напоєм циган потрібно тільки з вином. Сподіваємося, що ця страва стане такою ж улюбленою і для вас!
- 1. М'ясо (яловичина) — 1 кг.
- 2. Лимон — 1 шт.
- 3. Сіль — за смаком
- 4. Перець (чорний мелений) — за смаком
- 5. Часник — 1 шт.
- 6. Оливкова олія — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
М'ясо (яловиче) нарізати маленькими шматками і пропустити один раз через м'ясорубку. Можна також дрібно нашаткувати ножем до отримання фаршу.
Дуже дрібно нарізати часник. Потім уздовж розрізати лимон і видавити руками сік (можна викоритати соковижималку).
Фарш посолити, поперчити і полити оливковою олією. Додати часник і добре перемішати.
Сформувати з фаршу кругляші й викласти в ємність. Залити лимонним соком. Закрити кришкою, помістити в холодильник на ніч. Наступного дня м'ясо готове до вживання.