Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо м'ясо вечеря › Лагман по-домашньому
Лагман по-домашньому

Лагман по-домашньому

Лагман - традиційна перша страва середньоазіатської кухні зі спеціальної локшини, яловичини, овочів і прянощів. Смачний поживний суп знайшов своїх прихильників і в нашій країні, завдяки поєднанню прянощів, які не тільки надають страві незабутній запашний аромат, але приносять неоціненну користь нашому організму. Цибуля і часник відомі своїми бактерицидними, противірусними і антиоксидантними властивостями. Кріп містить солі кальцію калію, магнію, фосфору, заліза, ефірні масла. Кінза застосовується для заспокоєння болю, серцебиття і підвищення апетиту. А ось селера крім того, що містить вітаміни А, К, Е, тіамін і рібофламін, амінокислоти і ефірні масла, є потужним афродизіаком для чоловіків. Жінки - візьміть на замітку!

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Яловичина — 600 г.
  2. 2. Цибуля — 2 шт.
  3. 3. Морква — 2 шт.
  4. 4. Солодкий зелений перець — 2 шт.
  5. 5. Селера (стебло) — 3 шт.
  6. 6. Китайська капуста — 7 листів
  7. 7. Лапша для лагману — 400 г.
  8. 8. Соняшникова олія — 80 мл.
  9. 9. Часник — 2 зубчика
  10. 10. Кінза — за смаком
  11. 11. Кріп — за смаком
  12. 12. Сіль — за смаком
  13. 13. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити локшину для лагмана як зазначено на упаковці.

  2. Цибулю порізати півкільцями. Стебла селери порізати брусочками.

  3. Солодкий перець і моркву порізати кубиками.

  4. Кінзу і кріп промити і дрібно посікти.

  5. Подрібнити листи китайської капусти.

  6. Часник дрібно нарізати.

  7. Яловичину нарізати середніми кубиками поперек волокон.

  8. Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору. Додати м'ясо і смажити до рум'яної скоринки.

  9. Додати до м'яса моркву і тушкувати ще 3 хвилини.

  10. Додати інші овочі, перемішати і тушкувати протягом 8 хвилин.

  11. Викласти зелень, часник і долити гарячої води. Посолити і поперчити за смаком. Варити на середньому вогні 10 хвилин.

  12. Викласти в тарілку гарячу локшину, зверху викласти соус і посипати подрібненою зеленню.