Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо плита єврейська › Кугель з рибою
Кугель з рибою

Кугель з рибою

Кугель (кугол або кугл) - традиційна страва єврейської кухні, схожа із запіканкою, а вірніше сказати: що являє собою щось середнє між запіканкою і пудингом. Інгредієнти для приготування кугеля можуть бути самими різними. Кугелі можна розділити на солодкі: з родзинками, сиром і фруктами і несолодкі: з м'ясом, рибою, сиром і овочами. Приготуйте кугель з рибою. Риба для цього рецепта підійде будь-яка. Довіртеся своєму смаку. Перед запіканням рибу попередньо відварюють. Заливкою будуть служити яйця, збиті з вершками. Поєднання в запропонованому рецепті риби і картоплі перетворює кугель з рибою в самостійну страву.

Кількість порцій 4
Час приготування 80 хв

  1. 1. Картопля — 4 шт.
  2. 2. Риба відварна (будь-яка) — 500 г.
  3. 3. Вершки — 150 мл.
  4. 4. Яйця — 2 шт.
  5. 5. Цибуля ріпчаста — за смаком
  6. 6. Чорний мелений перець — за смаком
  7. 7. Соняшникова олія — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю і цибулю очистити, промити. Розігріти духовку до 180°C.

  2. Цибулю нарізати кільцями і обсмажити на розігрітій сковороді з маслом, до злегка золотистого кольору.

  3. Відварену рибу подрібнити. Картоплю нарізати тонкою соломкою.

  4. У миску вбити яйця, додати сіль і перемішати. У суміш додати вершки і збити.

  5. Змастити жароміцну форму маслом. Викласти шарами картоплю, потім обсмажену цибулю, посолити і поперчити, подрібнену рибу, цибулю і картоплю.

  6. Викладені шари залити сумішшю з яєць і вершків. Поставити в духовку і запікати 45 хвилин при температурі 150°C.