Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо європейська весна › Кисло-солодка печена морква
Кисло-солодка печена морква

Кисло-солодка печена морква

Морква - овоч, який легко засвоюється людським організмом, при цьому має гарні смакові якості і надзвичайно корисний. Він багатий мінеральними речовинами, пектинами, вітамінами. Особливо цінна морква каротином, який, потрапляючи в наш організм, перетворюється на вітамін А. Каротину в моркві більше, ніж в інших овочах. Морква має широке застосування в кулінарії: її використовують при приготуванні супів, других страв, різних салатів, соусів, солодких виробів. Кисло-солодка печена морква - цікавий варіант приготування моркви.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Морква — 900 г.
  2. 2. Олія оливкова — 1 ст. л.
  3. 3. Оцет винний червоний — 50 мл.
  4. 4. Цукор — 1,5 ст. л.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 220°C.

  2. У форму викласти промиту і обсушену моркву, додати сіль і перець. Поставити на 20 хвилин у духовку.

  3. У миску висипати цукор, додати оцет, перемішувати до розчинення цукру.

  4. Полити моркву отриманою сумішшю, перемішати. Поставити ще на 5-8 хвилин у духовку.