![Яловичий стейк з вершково-грибним соусом](https://img3.zakaz.ua/upload54ae47544264ee8ec7ca7721bd586e90.jpg.350x.jpg)
Яловичий стейк з вершково-грибним соусом
- 1. Філе яловиче — 500 г.
- 2. Соус вустерширський — 100 г.
- 3. Лук-шалот — 1 ч. л.
- 4. Часник — 1 зубчик
- 5. Гриби свіжі — 150 г.
- 6. Сік лимонний — 1 ст. л.
- 7. Гірчиця — 1 ч. л.
- 8. Вершки 40% — 200 мл.
- 9. Лук ріпчастий — 1 ст. л.
- 10. Коньяк — 100 г.
- 11. Чебрець свіжий — 1 ч. л.
- 12. Петрушка — 1 ч. л.
- 13. Сіль — за смаком
- 14. Перець — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Розігріти столову ложку вершкового масла в сковороді на середній температурі. Додати стейк з невеликою кількістю солі і перцю і смажити по 2 хвилини з кожного боку. Покласти на тарілку і поставити в морозильну камеру на 5 хвилин.
Знову розігріти вершкове масло в сковороді, додати вустерширський соус, подрібнену цибулю-шалот, часник і гриби. Пасерувати 2 хвилини, приправивши лимонним соком, сіллю і перцем. Додати стейк, чебрець, петрушку і гірчицю. Просмажити м'ясо до такої міри, як подобається.
Додати жирні вершки і розкришений зубчик часнику. Нахилити трохи сковороду і вилити коньяк до м'яса. Збільшити вогонь і дати йому зловити пари коньяку - через деякий час зняти з вогню.
Покласти стейк на тарілку поливши соусом з грибами.