Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо обід весна › Фінансьє
Фінансьє

Фінансьє

Нескладно здогадатися, що страва має французьке походження. Як і самі французи, їх випічка дуже м'яка і ніжна. Фінасьє - не виняток. Особливий смак додає мигдаль, який має не тільки незвичайний смак, але і аромат, який рознесеться на всю кімнату, як тільки ви подасте випічку до столу. До того ж страва дуже швидка і проста, вона врятує вас, якщо раптом гості вирішили заглянути до вас без особливого попередження. Півгодини - і ви вже п'єте чай зі смачними і легкими фінасьє в компанії близьких або друзів. А ще їх можна брати з собою на роботу, щоб перекусити в обідню перерву. Тому такий рецепт точно має бути у вас про запас.

Кількість порцій 8
Час приготування 40 хв

  1. 1. Борошно — 150 г.
  2. 2. Цукрова пудра — 200 г.
  3. 3. Мелений мигдаль — 100 г.
  4. 4. Вершкове масло — 150 г.
  5. 5. Білки — 4 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Масло потрібно розтопити і прогріти на середньому вогні 5 хвилин. Головне прослідкувати, щоб масло не пригоріло, воно повинно трохи змінити колір. Потім охолодити.

  2. Далі необхідно змішати всі сухі інгредієнти: борошно, цукрову пудру і мелений мигдаль.

  3. Потім потрібно зайнятися яєчними білками.

  4. Білки потрібно збити вінчиком, додати ванілін (за смаком) і змішати з сухою сумішшю. Додати масло.

  5. Повинно вийти дуже ніжне тісто, за структурою має нагадувати рідку сметану.

  6. Потім обережно розлити тісто в формочки. Можна також використовувати силіконові формочки.

  7. Випікати 25 хвилин при температурі 200°С..