Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо десерти вечеря › Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів
Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів

Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів

Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів виглядає апетитно, радує своїм смаком і що важливо: не шкодить фігурі. До того ж, солодкість десерту за бажанням можна регулювати: якщо Ви вибрали солодкий йогурт, можна покласти менше цукру. Інгредієнти цього десерту корисні для здоров'я, і прихильники здорового харчування, без сумніву, візьмуть його на замітку. Десерт із винограду, маскарпоне і волоських горіхів легкий у приготуванні. На допомогу Вам прийде блендер. Виноград краще вибирати дрібний. Крупний виноград прийдеться розрізати на половинки.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Виноград без кісточок — 500 г.
  2. 2. Йогурт — 200 г.
  3. 3. Вершковий сир маскарпоне — 100 г.
  4. 4. Волоські горіхи подрібнені — 50 г.
  5. 5. Цукор — 40 г.
  6. 6. Коричневий цукор — 15 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Виноград помити і відокремити від гілочок.

  2. Для вершкового соусу додати в блендер йогурт, сир маскарпоне і білий цукор, перемішати.

  3. Виноград перемішати з вершковим соусом. Зверху посипати волоськими горіхами і коричневим цукром. Охолодити..