Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо європейська олія літо › Морозиво у фритюрі
Морозиво у фритюрі

Морозиво у фритюрі

Морозиво - це улюблений десерт багатьох. І не тільки влітку, але і в будь яку іншу пору року. Так, безсумнівно, морозиво - це дуже смачно і свіжо. Але іноді навіть найсмачніші страви трохи приїдаються. У такому випадку ми вам пропонуємо цікавий рецепт, як "удосконалити" цей відомий усім десерт. Спробуйте приготувати морозиво за нашим рецептом. Досить вмочити морозиво в кукурудзяні пластівці і обсмажити у фритюрі - і новий незвичайний десерт готовий. Спробуйте зробити його для своїх домашніх або ж навіть подати на святковий стіл. Ми впевнені, ніхто не залишиться байдужим до такого вишуканого десерту.

Кількість порцій 2
Час приготування 120 хв

  1. 1. Морозиво ванільне — 170 г.
  2. 2. Кукурудзяні пластівці — 60 г.
  3. 3. Рослинна олія (для фритюра) — 500 мл.
  4. 4. Яйце — 1/2 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Підготувати 2 миски. В одній мисці збити яйце, в другій - подрібнити кукурудзяні пластівці.

  2. М'яке морозиво скачати в кульку, обваляти у збитому яйці і подрібнених кукурудзяних пластівцях, потім знову вмочити в яйці і пластівцях. Одержаний напівфабрикат заморозити (1 годину).

  3. Підготовлену кульку морозива обсмажити в сильно розігрітому фритюрі до утворення золотистої скоринки 1-2 хвилини.

  4. Подавати з шоколадом або топінгами.