![Сирний пиріг з виноградом](https://img3.zakaz.ua/upload3edb48ca64885f351252dc1927205fc5.jpg.350x.jpg)
Сирний пиріг з виноградом
- 1. Борошно — 225 г.
- 2. Сир — 250 г.
- 3. Цукор — 175 г.
- 4. Яйця — 3 шт.
- 5. Олія рослинна — 100 мл.
- 6. Розпушувач для тіста — 10 г.
- 7. Сіль — 3 г.
- 8. Крупа манна — 50 г.
- 9. Виноград — 400 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Сир з'єднати з цукром (50 г.), сіллю, 1 яйцем, олією, борошном, розпушувачем і замісити тісто. Надати йому форму кулі, загорнути в харчову плівку, покласти в холодильник на 30 хвилин.
У цей час приготувати начинку. Для цього лимон помити, натерти на дрібній тертці цедру. Яєчні жовтки відокремити від білків. Жовтки збити з частиною цукру (75 г.) і лимонною цедрою, додати сир і манну крупу.
Білки збити з цукром, що залишився (50 г.) в пишну стійку піну і обережно ввести в сирну масу. Форму для пирога змастити маслом. Дістати з холодильника тісто, розкачати, укласти в підготовлену форму.
Духовку розігріти до 200°C градусів. На тісто викласти рівномірним шаром начинку і красиво укласти виноград. Якщо виноград з кісточкою, то ягоди необхідно розрізати навпіл і видалити кісточки.
Поставити пиріг в розігріту духовку і знизити температуру до 180°C градусів. Випікати близько 30-40 хвилин до золотистого кольору. Перевірити готовність зубочисткою. Готовий пиріг охолодити і, за бажанням, посипати цукровою пудрою.