Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо плита вечеря › Кукурудзяний суп
Кукурудзяний суп

Кукурудзяний суп

Звичайно ж приготування супу з нашої цариці полів кукурудзи, приємно здивує вас та змушуватиме вас готувати цю страву знову і знову. Адже вже давно вона царствує і на кухнях багатьох господинь. Це і не дивно, тому що букет смакових властивостей цього овоча, дійсно вражає та дивує нас. Але не слід забувати і про корисність даного супчика з використанням солоденької кукурузки, ця злакова є корисною до споживання в будь-якому віці. Не дивним є і поєднання її з курячим бульйоном, що слугує смачною основою для різноманітних страв. Використання зелені вдало підкреслить різнобарвність та яскравість даної страви. Тому, якщо вам захотілося чогось гаряченького та легкого в засвоєнні, не майте сумніву щодо приготування цього колоритного кукурудзяного супу.

Кількість порцій 3
Час приготування 60 хв

  1. 1. Свіжа кукурудза — 4 шт.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Курячий бульйон — 600 мл
  4. 4. Вершки — 150 мл
  5. 5. Оливкова олія — 60 мл
  6. 6. Зелень — 40 г
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Кукурудзу відварити близько 20-30 хвилин.

  2. Лук очистити, дрібно порізати.

  3. Розігріти в сковороді 1 ст. л. оливкової олії і злегка обсмажити цибулю.

  4. З кукурудзяних качанів зрізати зерна і додати до цибулі. Влити гарячий бульйон і варити 7 хвилин.

  5. Влити вершки і подрібнити до стану пюре занурювальним блендером.

  6. Посолити і поперчити за смаком.

  7. Приготувати олію з травами. Для цього зелень дрібно порізати і змішати в маленькій мисці з 3 ст. л. оливкової олії.

  8. При подачі полити суп олією із зеленню.