Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо європейська птиця › Курячий салат з персиком
Курячий салат з персиком

Курячий салат з персиком

Як відомо ніжне куряче філе є одним з найменш калорійних інгридієнтів будь-якого барвистого літнього салату. Разом з фруктами, у вигляді соковитого персика, що містить набір органічних кислот та мікроелементів, і малини, що являється дуже популярною ягідною культурою нашої країни, страва вдало відкриває яскравий світ смаків незвичайного салату. Плоди малини крім прекрасного смаку володіють ще й корисним впливом на людський організм. Поєднання даних компонентів з ароматиними спеціями - духмяним та злегка цікавим ароматом часнику та колоритним болгарським перцем не залишать вас байдужим в будь-яку пору року. А листя салату та зелень налаштують вас на отримання максимального задоволення від споживання оригінального поєднання свіжості та легкості.

Кількість порцій 2
Час приготування 25 хв

  1. 1. Куряче філе — 350 г
  2. 2. Цибуля — 0,3 шт.
  3. 3. Персики — 1 шт.
  4. 4. Мигдаль — 60 г
  5. 5. Оливкова олія — 60 мл
  6. 6. Зелень — 1 ч. л.
  7. 7. Часник — 1 зуб.
  8. 8. Салат — 20 г
  9. 9. Селера — 50 г
  10. 10. Малина — 120 г
  11. 11. Апельсини — 2 шт.
  12. 12. Винний оцет — 60 мл
  13. 13. Сіль — 0,5 ч. л.
  14. 14. Мед — 2 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити куряче філе, охолодити і нарізати кубиками (або розділити на волокна).

  2. Порвати листя салату на шматочки і покласти у велику миску.

  3. Додати куряче філе.

  4. Дрібно нарізати цибулю і селеру, додати в миску.

  5. Нарізати персики часточками, додати в салат.

  6. Додати малину і рубаний мигдаль

  7. Соус: змішати в банці з щільною кришкою апельсиновий сік, оливкову олію, оцет, зелень (за смаком), сіль, подрібнений часник і мед. Закрити і ретельно збовтати.

  8. Заправити салат соусом.