Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо консервація вечеря вегетаріанські страви › Помідори консервовані з медом
Помідори консервовані з медом

Помідори консервовані з медом

Дорогі наші господині, чи любите ви робити смачні закрутки на зиму, щоб холодним зимовим днем ​​радувати своїх рідних смакотою? Якщо ви втомилися від стандартних рецептів, тоді спробуйте такий. Ми пропонуємо вам зробити смачні помідори з медом. На перший погляд може здатися, що це не дуже смачно, але повірте, це тільки здається. Насправді вам дуже сподобається незвичайний смак консервованих помідорів з медом, тому що мед робить солодкими помідори, але не занадто. Так що в результаті, помідори виходять смачні і корисні. Також не забуваємо про користь меду для нашого організму. А взимку вітамінів дуже не вистачає. Так що спробуйте зробити такі помідори, щоб потім приємно порадувати своїх рідних.

Кількість порцій 10
Час приготування 30 хв

  1. 1. Помідори — 1,5 кг.
  2. 2. Кріп — 50 г.
  3. 3. Перець горошок — 6 шт.
  4. 4. Лаврове листя — 3 шт.
  5. 5. Ріпчаста цибуля — 1 шт.
  6. 6. Сіль — 1,5 ст. л.
  7. 7. Цукор — 3 ст. л.
  8. 8. Оцет — 1 ч. л.
  9. 9. Мед — 1 ст. л.
  10. 10. Часник — 2 зуб.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Помідори добре вимити й обсушити.

  2. За допомогою дерев'яної палички або зубочистки проколоти зверху (не до кінця), щоб помідори не лопалися.

  3. Скласти овочі в чисту, стерилізовану банку, попередньо на дно банки викласти кріп, перець, часник, лавровий лист, порізану цибулю.

  4. Залити весь вміст окропом і залишити на 8-10 хвилин.

  5. Для маринаду злити воду з помідорів, додати до неї сіль, цукор, мед.

  6. Поставити на вогонь, довести до кипіння, кип'ятити 5 хвилин і залити помідори, додати оцет і закатати банку стерилізованою кришкою.

  7. Перевернути банку вниз шийкою, залишити до повного охолодження.

  8. Зберігати в прохолодному місці.