Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо сімейне свято весна › Яловичина по-індійськи
Яловичина по-індійськи

Яловичина по-індійськи

Індійська кухня вважається вегетаріанською. Хоча це не так. Адже, в Індії не всі вегетаріанці, а, крім того, рецепти традиційної європейської кухні химерно перемішалися з рецептами східної кухні. Сьогодні представляємо вам суперечливий рецепт індійської кухні. Так, ви не помилилися - це яловичина по-індійськи. "Яка яловичина в Індії, там же корову шанують нарівні з королевою", - заволаете ви. У цьому рецепті в стилі ф'южн дуже вдало поєднуються європейська та східна кухня. Назва цієї страви придумана давно. І навіть незважаючи на те, що корова в Індії вважається священною твариною, подається ця страва саме під назвою "яловичина по-індійськи" в кращих ресторанах світу. Як би там не було, а насправді - це відмінна страва.

Кількість порцій 6
Час приготування 110 хв

  1. 1. Яловичина — 1 кг.
  2. 2. Йогурт — 200 мл.
  3. 3. Цибуля — 2 шт.
  4. 4. Часник — 2 зубчики
  5. 5. Корінь імбиру — 4 см.
  6. 6. Жир — 3 ст. л.
  7. 7. Помідори — 3 шт.
  8. 8. Кінза — 1/2 пучка
  9. 9. Кмин — 2 ч. л.
  10. 10. Карі — 2 ч. л.
  11. 11. Сіль — за смаком
  12. 12. Вода — 250 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо нарізати невеликими шматочками, цибулю і часник дрібно порізати, імбир нарізати тоненькою соломкою.

  2. Розігріти жир, м'ясо обсмажити. Для соусу обсмажити цибулю, часник, імбир, постійно помішуючи. Додати спеції, смажити ще 2 хвилини.

  3. М'ясо з соусом перекласти в каструлю, додати воду і тушкувати під кришкою 40 хвилин.

  4. Додати очищені від шкірки томати. Тушкувати ще 40 хвилин.

  5. Карі змішати з йогуртом, додати кінзу, кмин і подавати з м'ясом.