Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо плита близькосхідна м'ясо › Баранина в часниковому соусі
Баранина в часниковому соусі

Баранина в часниковому соусі

Баранина - це дуже поширений на Сході інгредієнт багатьох страв. Східні страви дуже смачні і поживні. Кулінарія всіх східних країн просто вражає своєю фантазією. В принципі, кухні всіх східних країн дуже пряні, страви неймовірно складні, але разом з тим божественно смачні. Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати страву східної кухні - баранину в часниковому соусі. У даній страві нічого складного немає. Всього п'ятдесят хвилин і у вас готова неймовірно смачна, ароматна і корисна страва. Такою стравою ви зможете порадувати в першу чергу ваших чоловіків, адже, вони так люблять м'ясні страви. Тому не втрачайте часу, а приступайте до приготування цієї страви.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Баранина — 500 г.
  2. 2. Соєвий соус — 3 ст. л.
  3. 3. Арахісова олія — 5 ст. л.
  4. 4. Часник — 2 зуб.
  5. 5. Морська сіль — 0, 5 ч. л.
  6. 6. Зелена цибуля — 0,5 пуч.
  7. 7. Рисовий оцет — 1 ст. л.
  8. 8. Кунжутна олія — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Баранину тонко порізати.

  2. Для соусу змішати соєвий соус, арахісове масло і морську сіль.

  3. Залити соусом баранину і залишити на 30 хвилин.

  4. Потім на олії підсмажити мілко нарізаний часник, і додати шматочки баранини. Додати цибулю, рисовий оцет і кунжутну олію. Смажити до готовності баранини.