Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна духовка пасха › Трикутнички з капустою
Трикутнички з капустою

Трикутнички з капустою

Якщо ви не знаєте чим порадувати своїх близьких сьогодні - приготуйте їм ці чудові пишні і смачні трикутнички. Такі прекрасні пиріжочки стануть відмінним доповненням сьогоднішнього дня. Приготувавши їх, ви зарахуєте себе до господарок, що вміють все. Адже, як відомо, господиня, яка вміє впоратися з дріжджовим тістом - найдосвідченіша господиня. Але ви не бійтеся, тут немає нічого страшного, ми вам детально розповімо що і як робити. Тому трикутнички у вас обов'язково вийдуть. Радості ваших дітей не буде меж. Адже, всі діти люблять домашню випічку. Такі трикутнички можна вживати в якості закуски та разом з чаєм.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 2 ст.
  2. 2. Цукор — 1 ст. л.
  3. 3. Олія рослинна — 2 ст. л.
  4. 4. Яйце куряче — 4 шт.
  5. 5. Дріжджі — 10 г.
  6. 6. Сіль — 0,25 ст. л.
  7. 7. Молоко — 0,5 ст.
  8. 8. Капуста білокочанна — 500 г.
  9. 9. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У мисці розвести дріжджі в теплій воді. Додати сіль, цукор і 2 яйця. Всипати борошно. Замісити тісто, додати рослинну олію, прибрати тісто в тепле місце.

  2. Нашаткувати капусту, викласти в каструлю, поставити на вогонь, варити 15-20 хвилин.

  3. У сковороду викласти нарізану цибулю півкільцями, вбити 2 яйця. Капусту остудити, додати в сковороду до цибулі і яйєць, посолити за смаком, обсмажити до готовності.

  4. Тісто розділити на кілька рівних частин, скачати їх у кульки. Через 2 хвилини розкачати в коржі. У центр кожного коржика викласти начинку, згорнути три краї коржа під кутом 45°, щоб вийшов трикутник. Викласти готові трикутнички на деко, змащене маслом, швом донизу. Дати настоятися 10-15 хвилин, потім відправити в духовку на 10-15 хвилин при температурі 230-240°C. Готові трикутнички змастити олією.