Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти весна плита корейська другі страви › Картопля по-корейськи
Картопля по-корейськи

Картопля по-корейськи

Все більшу популярність набувають страви Східної кухні. І якщо гарячі страви кавказців із телятини стали для нас вже майже як рідні, то наприклад страви корейської кухні тільки набирають обертів в популярності в наших краях. І мова йде не тільки про ті страви, які подаються в ресторанах і кафе. Все частіше почали готувати страви корейської кухні і в домашніх умовах. В цілому, корейська кухня - це досить гострі страви, як ви могли встигнути помітити. У приготуванні майже кожної страви використовуються прянощі, зокрема червоний перець. Саме через нього страви мають характерний червонуватий відтінок. Ця страва - не виняток.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Картопля — 500 г.
  2. 2. Морква — 1 шт.
  3. 3. Цибуля — 1 шт.
  4. 4. Часник — 2 зуб.
  5. 5. Перець червоний — за смаком
  6. 6. Кунжут — 3 ст .л.
  7. 7. Соєвий соус — за смаком
  8. 8. Оцет — 3 ст .л.
  9. 9. Олія — за смаком
  10. 10. Зелень — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю і моркву очистити і натерти на тертці для моркви по-корейськи. Часник дрібно порізати. Цибулю нарізати кільцями. Змішати моркву, часник і цибулю. Додати сіль і перець.

  2. Закип'ятити 2 л. води і додати сіль, оцет і натерту картоплю. Варити 5 хвилин.

  3. Готову картоплю відкинути на друшляк і дати охолонути.

  4. Поставити масло на вогонь, додати кунжут і залити картоплю. Потім додати заправлену моркву. Додати соєвий оцет і зелень. Дати настоятися.