![Рибно-овочеві котлети](https://img3.zakaz.ua/uploada42f63d24e83325a34acde9cc0a54bc9.jpg.350x.jpg)
Рибно-овочеві котлети
- 1. Філе лосося — 600 г
- 2. Яйце — 1 шт.
- 3. Цибуля — 1 шт.
- 4. Оливкова олія — 40 мл
- 5. Соєвий соус — 20 мл
- 6. Зелень — 30 г
- 7. Селера (корінь) — 50 г
- 8. Перець — за смаком
- 9. Сіль — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Наріжте цибулину дуже дрібно. У маленькому сотейнику сильно розігрійте олію, всипте цибулю, перемішайте, хвилинку підсмажте, зніміть з вогню і залиште остигати, приблизно на 15 хв.
Половину кореня селери очистіть від грубої шкірки, наріжте невеликими шматочками, покладіть в каструлю, залийте невеликою кількістю окропу, доведіть до кипіння і варіть на слабкому вогні під кришкою до м'якості, приблизно 20 хв. Відкиньте на друшляк і остудіть.
Порубайте рибне філе ножем досить дрібно (не користуйтеся м'ясорубкою в цьому випадку). Зелень подрібніть.
Злегка збийте яйце з соєвим соусом. Рибне філе змішайте зі збитим яйцем, додайте до отриманої маси цибулю разом з маслом, селеру і зелень. Додайте перець.
Мокрими руками зліпіть невеликі котлетки. Наріжте звичайну харчову плівку квадратами такого розміру, щоб в кожний можна було «з напуском» загорнути котлетку. Змастіть центр кожного квадрата олією, покладіть котлетку, вільні кінці плівки підніміть і закрутіть. Підверніть «хвіст», що вийшов під котлетку і покладіть її швом донизу на деко.
Поставте деко з котлетами в розігріту до 170°С духовку на 10-12 хв. Обережно зніміть з готових котлет плівку.