![Яйце-пашот](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.3efc52d730af63043a40e33b64a89ea0.350x350.jpeg)
Яйце-пашот
Яйце-пашот досить популярна страва у Франції. Особливістю її є те, що готують страву з розбитих яєць. Іншими словами можна сказати, що це ті ж варені яйця, тільки без шкаралупи. Невеликі секрети, як краще приготувати яйце-пашот. По-перше, яйця повинні бути дуже і дуже свіжими. По-друге, вода не повинна сильно кипіти. Інакше страва отримає не такий гарний естетичний вигляд . В ідеалі виходить схожий на крем жовток, оповитий білком. Яйце-пашот зазвичай є основою для більш складних страв. Деякі кулінари додають його в супи і бульйони. Але для сніданку досить покласти яйце на тост і посипати зеленню та смачними різними приправами за смаком.
- 1. Яйця — 4 шт.
- 2. Оцет — 2 ст. л.
- 3. Вода — 2 л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Перед пошируванням ("смажити" яйця не на олії, а на воді) потримати яйця 8-10 секунд в слабо киплячій воді, потім дістати їх.
Розбити яйце так, щоб вийшла рівна тріщина. Потім вилити яйце у воду з оцтом. Яйце має припускатися рівно 4 хвилини.
Потім дістати з води яйце за допомогою шумівки. Перекласти його в каструльку з холодною водою і змити оцет.