Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь середній яблука весна › Яблучний мільфей
Яблучний мільфей

Яблучний мільфей

Класичний мільфей - це ніжний десерт, що представляє собою листкові тістечка. Треба відзначити, що це дуже модні на сьогоднішній день ласощі. Запропонований рецепт - спрощений варіант приготування мільфея. Цей мільфей - яблучний. Замість листкового тіста, яке використовують при приготуванні мільфея, скористайтеся готовими листами лаваша. Часу на приготування десерту Ви витратите небагато, а результат, без сумніву, порадує. Порада: щоб яблука не потемніли вже при нарізці, лезо ножа змочіть лимонним соком. За бажанням у збиті вершки можна додати корицю, бо яблука і кориця - дуже гармонійний дует.

Кількість порцій 8
Час приготування 30 хв

  1. 1. Яблука — 4 шт.
  2. 2. Цукор — 3 ст. л.
  3. 3. Лимонний сік — 1 ст. л.
  4. 4. Лаваш — 2 шт.
  5. 5. Вершкове масло — 1 ст. л.
  6. 6. Збиті вершки — 250 мл.
  7. 7. Цукрова пудра — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти духовку до 200°С. Застелити деко пекарським папером. Яблука порізати дольками.

  2. Розкласти яблучні дольки на деко. Посипати 2 ст. л. цукру, скропити лимонним соком. Запікати 20 хвилин, до м'якості і золотистого відтінку.

  3. За допомогою склянки з тонкими стінками вирізати з лаваша 24 кола. Викласти їх на деко і за допомогою пензлика змастити розтопленим маслом. Зверху посипати цукром. Пекти 5 хвилин, до золотистого відтінку. Остудити.

  4. Для кожного мільфея одне коло змастити вершками і викласти на нього пару яблучних часточок, потім покласти ще одне коло і повторити вершки і яблука, зверху накрити третім кружком. Перед подачею посипати цукровою пудрою.